011 8230219
ekoengineering@yahoo.com

O nama

Kompanija Eko Engeenering 2000 osnovana je 2010.god. Od početka svog osnivanja bavi se proizvodnjom komunalne opreme i kablovskog pribora. Takođe u okviru svog proizvodnog pogona poseduje i livnicu za livenje obojenih metala. Firma se razvija, širi svoj proizvodni program usklađujući svoje proizvode sa svetskim standardima. Rukovodstvo firme se sve više okreće ka ekologiji i izradi proizvoda koji služe kao sredstvo za očuvanje životne sredine.

Misija

Naša misija i vizija razvoja opisuju ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, to jest standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Misija i vizija oslikavaju svrhu postojanja naše kompanije na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u zadovoljenju zahteva, potreba i očekivanja naših potrošača kroz neprekidno unapređenje kvaliteta našeg proizvodnog programa.

Vizija

Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših kupaca, i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih proizvoda. Znanje i tehnologija, posvećenost kupcima i potrošačima, i kontinuirano ulaganje su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju.

Težimo

- Da povećamo zadovoljstvo naših kupaca i potrošača slušajući i odgovarajući na njihove potrebe,

- Da proizvodimo bezbedne proizvode visokog kvaliteta,

-Da obezbedimo atraktivne mogućnosti za rad za sve zaposlene posvecene svom poslu,

- Da zaštitimo životnu sredinu i smanjimo potrošnju svih prirodnih resursa koje koristimo

- Da uspostavimo i razvijamo partnerske odnose sa dobavljačima

- Da - razvijajući svest, obučenost, kompetentnost i znanja zaposlenih - neprekidno poboljšavamo efektivnost i efikasnost naših procesa